Blanquerna Newsletter
Blanquerna Newsletter

Ja pots visitar les nostres instal·lacions.
Vine a conèixer-nos.

Demana cita i podràs recórrer els nostres laboratoris, els estudis de ràdio i televisió, el plató virtual, les aules de simulació, les biblioteques i molt més, amb les màximes garanties de seguretat sanitària.

Aprofita l'oportunitat per preguntar, resoldre els dubtes, ampliar informació... i comença a viure la vida universitària, a sentir-te part de la Generació Blanquerna!

Aquí pots veure un petit avançament de la teva pròxima visita. T'hi esperem.

#bgeneration
Nova generació
Nous reptes
Noves actituds

Blanquerna Newsletter

També ens trobaràs a

linkedin twitter facebook youtube

blanquerna.edu

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de Protecció de Dades Personals (RGPD), l'informem que totes les dades personals facilitades passen a formar part d'una base de dades titularitat de la Fundació Blanquerna i que dóna el seu consentiment exprés per al seu tractament. Aquestes dades personals, que són necessàries per resoldre i gestionar administrativament les seves consultes, seran tractades d'acord amb la finalitat per a la qual es proporcionen.

Igualment, consent el tractament de les seves dades personals per ser informat de futurs cursos, programes, activitats i rebre publicacions de la institució que puguin ser del seu interès. Té dret a sol·licitar a la Fundació Blanquerna l'accés a les seves dades personals així com la seva rectificació, supressió, limitació del seu tractament o oposició enviant un correu electrònic a dades.acces@blanquerna.edu