Blanquerna Newsletter

Ajornament de l'OPEN DAY

En compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries, et comuniquem l'ajornament de l'Open Day del 28 de març.

Esperem poder reprendre l'activitat el més aviat possible, amb noves dates per trobar-nos i compartir informació, projectes, visions i idees.

Mentrestant...
ens posem cara?

Volem tenir l'oportunitat de conèixer-nos sense necessitat de sortir de casa.

Per això hem habilitat un canal de comunicació online en què podràs resoldre tots els teus dubtes i on esperem poder ajudar-te a triar el teu futur professional.

Blanquerna Newsletter
Blanquerna Newsletter

Nova generació
Nous reptes
Noves actituds

linkedin twitter facebook youtube

blanquerna.edu

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de Protecció de Dades Personals (RGPD), l'informem que totes les dades personals facilitades passen a formar part d'una base de dades titularitat de la Fundació Blanquerna i que dóna el seu consentiment exprés per al seu tractament. Aquestes dades personals, que són necessàries per resoldre i gestionar administrativament les seves consultes, seran tractades d'acord amb la finalitat per a la qual es proporcionen.

Igualment, consent el tractament de les seves dades personals per ser informat de futurs cursos, programes, activitats i rebre publicacions de la institució que puguin ser del seu interès. Té dret a sol·licitar a la Fundació Blanquerna l'accés a les seves dades personals així com la seva rectificació, supressió, limitació del seu tractament o oposició enviant un correu electrònic a dades.acces@blanquerna.edu