La teva llar, Llar Plus

Benvolgut client,

Et vull presentar Llar Plus, una assegurança amb els millors serveis i les cobertures més completes, flexibles i innovadores.

  • Llar Plus habitatge habitual. Dissenyada per facilitar-te les solucions que et permetin adaptar la protecció que cerques per a la teva llar i la teva família.
  • Llar Plus segon habitatge. Posem a la teva disposició totes les cobertures necessàries per preservar la integritat del teu segon habitatge davant qualsevol imprevist.
  • Llar Plus habitatge de lloguer. Disposem de molts serveis especialitzats perquè el lloguer del teu habitatge no comporti complicacions ni maldecaps.

Campanya Llar
De l'1 de maig al 31 de juliol del 2020
Contractant l'assegurança de Llar Plus, et regalem aquesta fantàstica batedora, un aliat imprescindible per a la llar, perquè menjar sa també és estar protegit.

La recepta de la teva seguretat

Plus Ultra Seguros et regala aquesta batedora si durant el període de campanya contractes una pòlissa Llar Plus de nova producció amb una prima neta anual que sigui superior o igual a 150 €.

Com el teu mediador personal, estaré a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que tinguis i assessorar-te en tot el que necessitis.

Cordialment,

 

Truca'ns,
passa per la nostra oficina
i en parlem

Nom i cognoms
Agent d'assegurances exclusiu

núm. reg. 000000000000000000000
nombre.apellido@mediadorplusultra.es

Carrer, núm.
Codi postal ciutat
Tel. +34 000 000 000. Fax +34 000 000 000.

"En compliment del que preveu l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI), l'informem que si no vol rebre més comunicacions comercials es pot dirigir a l'adreça de correu electrònic següent: dpo@plusultra.es"

Plus Ultra Seguros